Rólunk

Rólunk

Üdözöljük honlapunkon!

Cégünk 2014-ben alakult. A cégtulajdonos és cégünk társvállalkozása sok éves tapasztalattal rendelkezik faapríték-kereskedelem és gyártás területén.

Fő célkitűzésünk:  kereskedelmi tevékenységünk kiterjesztése az értékesítési és felvásárlási háttér minél szélesebb körű megalapozása, ügyfeleink maximális kiszolgálása és elégedettsége érdekében.

Cégünk főtevékenysége a faapríték kereskedelem, azaz mindenki számára a legoptimálisabb kapcsolat létrehozása a faapríték- gyártók és a felhasználók (fűtőművek, erőművek) között.

Vevőink felé az igényeknek megfelelő pontos, megbízható és minőségileg kifogástalan faapríték biztosítása.

További tevékenységünk:  faapríték alapanyag (ágfa) ill. elvadult külterületek, árkok, elbokrosodott rétek tisztításából származó alapanyag felvásárlása.

A faapríték  nem más, mint faanyagból, vágástérből, erdő- ároktisztításból, faipari melléktermékekből készített aprított anyag. Korábban ezeket a helyszínen elégették vagy a hulladékudvarokban végezték. Mai világunkban nagyon fontos, hogy újrahasznosított, környezettudatos energiaforrásokat fedezzünk fel és alkalmazzuk. A faaprítékkal üzemelő fűtési rendszerek nem szennyezik a környezet levegőjét így hozzájárulnak a tisztább, élhetőbb jövőhöz.


Alpok Energia Kft. - MagyarAlpok Energia Kft. - Német